ZZP Kickstart is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het coachen en trainen van zzp’ers. Met trainingen, cursussen, masterclasses, consulten en coaching sessies maken wij van de zzp’er een echte ondernemer!

De filosofie achter ZZP Kickstart

Confucius ~ “Geef mij het werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken”

Ondernemen

Ondernemen geeft altijd spannende uitdagingen. Er komt veel op je af en je hoopt maar dat alles goed komt. Je moet klanten binnen gaan halen, facturen maken, een administratie bijhouden, je bedrijf promoten, acquisitie doen, btw aangifte doen, je uurtarief of prijzen bepalen en of dat niet genoeg is moet je er ook je werk nog bij doen.

Ondernemers coaching

Je zult merken dat je niet altijd de kortste of snelste route neemt op je weg naar een succesvol bedrijf. ZZP Kickstart helpt je om grote omwegen te voorkomen. Wij helpen je overzicht houden en de lange termijn in zicht houden. We helpen je met het formuleren van je missie en visie en die vertalen in een concrete strategie. Wij zijn er om je wegwijs te maken in de wereld van administratie en btw aangiftes, in de wetten en regels van de belastingdienst. Maar ook met marketing en communicatie. We gaan met je zitten om samen met jou je doelgroep kraakhelder te formuleren en een communicatieplan te schrijven. Om een website te ontwerpen die past bij jouw bedrijf. Geen enkele topsporter heeft de top bereikt zonder coach. We zien jou als de topsporter en wij zijn er om jou naar die top te brengen. We zetten er niet op in dat je multimiljonair wordt maar dat je een gelukkig bedrijf kunt opzetten.

Gelukkig bedrijf

Een gelukkige organisatie is een organisatie waarin mensen met plezier werken. En uiteraard is een gezond inkomen nodig om met plezier te blijven werken, maar volgens ons zijn er meer belangrijke dingen. Het werk moet leuk blijven en bij je leven passen. Wij ondersteunen je met het bedrijfsmodel zo op te zetten dat het aansluit bij je privé leven. Of je nu net een gezin gestart bent, graag een paar maanden per jaar in het buitenland bent of het liefst 60 uur per week werkt. Wij denken met je mee om ervoor te zorgen dat je onderneming écht van jou is.

ZZP Kickstart helpt je met ondernemen

Met ons blog heb je vast en zeker al kennis gemaakt. Kijk eens door ons assortiment heen en schrijf je eens in voor een van onze dagen om kennis te maken. Tijdens zo’n dag wordt je met een kleine groep zzp’ers getraind in één van de facetten van het ondernemen. Zo hebben we een dag waarbij je strategie gaat bepalen, waarbij je wegwijs gemaakt wordt in de wereld van de administratie, waarbij je op zoek gaat naar je ultieme website, en een dag waarbij je een communicatieplan gaat schrijven. Met een trainer die op deze dag meekijkt met jouw onderneming kom je gegarandeerd een stuk wijzer thuis.

De uitgangspunten van ZZP Kickstart

“ZZP’ers zijn ondernemers en ondernemers zijn mensen”

– Alles moet praktisch toepasbaar zijn
– Je moet er direct mee uit de voeten kunnen
– Het moet inspirerend zijn
– ZZP’ers zijn ondernemers
– Ondernemers zijn mensen
– De inhoud moet werken met een lange termijn visie

Het resultaat

Dit heeft geresulteerd in masterclasses, cursussen, lezingen en één-op-éen coachingstrajecten. Het doel van ZZP Kickstart is hét training-, coaching- en opleidingsinstituut te worden voor ZZP’ers. cursussen, (gratis) tips en tricks, en persoonlijke begeleiding zodat elke ZZP’er succesvol kan ondernemen. Het motto van ZZP Kickstart is dan ook ‘Effectiever ondernemen’. Wij denken dat elke ZZP’er die zorg en aandacht aan zijn of haar onderneming besteed een mooi bedrijf kan bouwen en wij dragen graag bij aan het succes van jouw onderneming!