Tijdens de trainingen die ik geef en op zzp fora merk ik steeds vaker de behoefte van zzp’ers om te netwerken en te sparren, daarom is er nu de ZZP kenniskring. Een zzp netwerkclub met inhoud en in jouw buurt.


Wat is de ZZP kenniskring?

We verzamelen een aantal zzp’ers in je buurt die behoefte hebben om te sparren en om te groeien als ondernemer. Deze brengen we samen in een netwerkclub.
De eerste vijf bijeenkomsten worden geleid door een trainer en hebben een thema. Met elke bijeenkomst een ander thema is er elke keer iets concreets om over te sparren. Bij de thema’s kun je denken aan verkoop, online marketing, storytelling, of persoonlijke ontwikkeling. We laten verschillende facetten van het ondernemerschap voorbij komen en zorgen voor een leerzame tijd, waarin je een band opbouwt met andere ondernemers.

Heb je interesse om deel te nemen of om een eigen netwerkclub te starten? Het is simpeler dan je denkt. Vul het onderstaande formulier* in en we nemen contact met je op.


* ZZP Kickstart zal starten aan de Kenniskring als er voldoende deelnemers in de regio zijn, u bent vrij om zelf deelnemers uit te nodigen.
Door het invullen van het formulier wordt u automatisch ingeschreven op de nieuwsbrief van ZZP Kickstart.