Gratis trainingen bij ZZP Kickstart

Onlangs hebben er een aantal gratis trainingen plaatsgevonden. Daar werd met groot enthousiasme op gereageerd. Er zijn veel mails binnen gekomen met de vraag of er nieuwe data zijn voor gratis trainingen. Ook zijn er mails binnen gekomen over andere locaties voor de gratis trainingen. Heb je interesse in gratis trainingen in de toekomst? Vul dan hier het contact formulier in, bij voldoende interesse in jouw regio worden er nieuwe trainingen ingepland. We vragen je ook om in te vullen in welke trainingen je interesse hebt, zodat we zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij jou wensen. Onder het contact form staat kort uitgelegd wat de inhoud van de trainingen is. Wij zouden blij zijn als je dit wil delen met andere ondernemers, hoe meer mensen in jouw buurt dit invullen hoe sneller we een gratis training komen geven in jouw buurt.


Ben je geïnteresseerd in één of meerdere trainingen, vul dan onderstaand contact formulier in, wij houden je op de hoogte als er trainingen ingepland worden.

 


Start-up Training

Starten met ondernemen geeft veel uitdagingen op persoonlijk en op zakelijk vlak. In deze training ga je een bouwtekening maken voor jouw onderneming aan de hand van het buisiness model canvas. We geven praktische tips hoe jij jouw onderneming goed kunt inrichten. We besteden aandacht aan administratie, werk omgeving, planning en communicatiekanalen met de buitenwereld.

Verkoop Training

Kopen is emotie. Iedereen kent een andere waarde toe aan producten, hoe overtuig je mensen van jouw product? Verkopen kun je leren. In deze training kijken we hoe je controle houdt over het verkoopproces en over je verkoopgesprek. Je leert de juiste vragen te stellen om vertrouwen te winnen van je klanten.

Online Marketing Training

Is Online marketing een doel of een middel? In deze training gaan we op zoek naar de noodzaak van online marketing en er worden diverse online marketing kanalen behandeld. Van social media zoals Facebook en Instagram, tot zoekmachine marketing van Google. We bespreken de mogelijkheden en de investeringen die je moet doen voor goede SEO en SEA. Met deze training wordt je Online marketing een samenhangend geheeld.

Marketing Strategie Training

Hoe kom ik aan klanten is een veel gestelde vraag. Jij bent overtuigd van je product en je weet zeker dat er mensen zijn die je ermee kunt helpen, maar waar vind je ze? In deze training maak je een strategisch marketingplan. Met een doordacht plan ga je klanten op verschillende manieren benaderen. Er wordt ook aandacht besteed aan de verschillende fasen waarin kopers zich bevinden. Sommige kopers leren je net kennen, andere hebben alleen dat laatste zetje nodig.

Administratie Training

Of je administratie nu uitbesteed is aan een boekhouder, door je partner gedaan wordt, of je hem zelf doet in een boekhoudprogramma. Het is wel prettig om te weten hoe een balans en een verlies & winstrekening werken. In 2 uur leggen we jou de basis uit van het administreren. Simpel, laagdrempelig, en praktisch toepasbaar.

Storytelling Training

In de marketing kun je niet meer zonder storytelling. Maar wat is dat nou? En wat voor zin heeft het voor jouw bedrijf. Sinds wij storytelling toepassen stijgen de marketingresultaten aanzienlijk. In deze training leggen we je uit wat storytelling is, hoe je humor kunt gebruiken, en wat een persoonlijk verhaal doet met je klanten.


Voorwaarden gratis training
Deelname aan de training is gratis. De trainingen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen. Door je in te schrijven voor de training of informatie over de training, schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief van ZZP Kickstart. Een bevestigde aanmelding geeft toegang tot de training voor één persoon. De aanmelding is geen bevestiging voor deelname aan de training, de bevestiging voor deelname krijg je op de mail. Er is een beperkt aantal plaatsen, als een training vol is, is deelname niet meer mogelijk.  Aan een aanmelding en/of bevestiging van deelname kunnen geen rechten worden ontleend.