De onderneming van Bart Haverkort

Mijn naam is Bart Haverkort en ik heet je van harte welkom op de website van mijn bedrijf ZZP Kickstart. In 2015 ben ik een eigen bedrijf gestart als ondernemerscoach. In het begin was dit voornamelijk het doen van de boekhouding en het geven van marketing advies. Tijdens dit werk kwam ik meer en meer ZZP’ers en VOF’ers tegen die hun bedrijf gestart zijn omdat ze goed zijn in hun vak, maar die problemen hadden met het ondernemen. Ze zijn goed in fotograferen maar hadden moeite met de administratie, ze kunnen je badkamer goed betegelen maar wisten niet hoe hun doelgroep eruit ziet, ze kunnen prachtig tekenen maar krijgen het niet aan de man via online-marketing. Mensen die stuk voor stuk veel potentie hebben, maar niet goed wisten hoe ze hun potentie moesten benutten. Om deze ondernemers te helpen ben ik ZZP Kickstart gestart.

ZZP’ers zijn ondernemers en ondernemers zijn mensen

Vanuit mijn onderwijsachtergrond ben ik aan de slag gegaan om materiaal te ontwikkelen om deze mensen vooruit te helpen met hun onderneming. De voorwaarden die ik gesteld heb aan het materiaal dat ik ontwikkeld heb zijn:
– Het moet praktisch toepasbaar zijn
– Je moet er direct mee uit de voeten kunnen
– Het moet inspirerend zijn
– ZZP’ers zijn ondernemers
– Ondernemers zijn mensen
– De inhoud moet werken met een lange termijn visie

ZZP Coaching

Het resultaat

Dit heeft geresulteerd in masterclasses, cursussen, lezingen en één-op-éen coachingstrajecten. Het doel van ZZP Kickstart is een training-, coaching- en opleidingsinstituut te worden voor ZZP’ers. Met een aanbod van offline en online cursussen, (gratis) tips en tricks, en persoonlijke begeleiding zodat elke ZZP’er succesvol kan ondernemen. Het motto van ZZP Kickstart is dan ook ‘Effectiever ondernemen’. Ik denk dat elke ZZP’er die zorg en aandacht aan zijn of haar onderneming besteed een mooi bedrijf kan bouwen en draag hier graag aan bij!

Nog even over mijzelf

Ik ben geboren in Beek en Donk en tijdens mijn studie naar Tilburg verhuisd. Ik heb de lerarenopleiding algemene economie gevolgd en later heb ik bedrijfseconomie gestudeerd. Met een grote interesse in marketing heb ik hiervoor op de Open Universiteit nog enkele certificaten gehaald. Hoewel ik veel schoolboeken gezien heb ben ik eigenlijk meer een man van de praktijk, vandaar dat ik in 2014 met 2 vrienden Brouwerij Pinterman gestart ben. Een mooie brouwerij die de afgelopen periode flink gegroeid is. Daarbij speel ik nog in de band Nouveau Vélo waarmee we in het voorjaar van 2017 een plaat uitgebracht hebben bij Excelsior Recordings. Daarbij heb ik bijna 10 jaar ervaring voor de klas waar ik de vakken Economie, M&O en informatiekunde gaf.

Volg mijn blog, volg eens een cursus of neem vrijblijvend contact met me op om nader kennis te maken. Ik zie ernaar uit om jou en je onderneming vooruit te helpen!

Brouwerij Pinterman