Lezingen, Workshops & Cursussen


Op zoek naar een inspirerende lezing of actieve workshop of praktische cursus? Hiervoor ben je bij ZZP Kickstart aan het juiste adres! Met een ruime ervaring in het ontwikkelen van les- en cursusmateriaal en met een ruime ervaring in het spreken voor groepen helpen we u graag vooruit. Of het nu gaat om een lezing op uw evenement of om het voorlichten van studenten of werknemers over ondernemerschap, wij leveren graag maatwerk. Kijk hieronder naar de mogelijkheden en neem contact met ons op via het contactformulier onder aan de pagina.Lezingen


ZZP Kickstart biedt lezingen aan over uiteenlopende thema’s binnen het ondernemen als zzp’er.
Denk hierbij aan thema’s als starten met ondernemen, marketing, online marketing, social media, communicatie, een carrière als zzp’er, gelukkig ondernemen of administratie. In overleg verzorgt ZZP Kickstart de lezing die uw evenement compleet maakt. Dit is ook mogelijk in combinatie met een workshop.

Inspiratie is informatie

Als je geïnspireerd wordt kijk je op een andere manier naar de dingen om je heen. Dit nieuwe perspectief leert je weer nieuwe dingen. De lezingen van ZZP Kickstart zijn erop gericht om te inspireren, motiveren en te leren. Met originele thema’s en invalshoeken, probeert ZZP Kickstart toeschouwers te enthousiasmeren voor ondernemerschap of een nieuwe kijk op hun onderneming.

Lezing
Lezingen

Workshops


(Onbekend) ~ Degene die iets onderneemt en daarin faalt, is nog altijd beter dan degene die niets onderneemt en daarin slaagt

Workshops worden op maat gemaakt. Afgestemd op uw wensen bieden wij actieve workshops aan voor verschillende doelgroepen.
De insteek van de workshops is dat de deelnemers op een actieve wijze naar hun product of carrière gaan kijken. ZZP Kickstart biedt tools waarmee je als deelnemer direct aan de slag kunt. Wij zorgen dat de deelnemers van de workshop geïnspireerd raken en een leerzame dag hebben.

Ondernemen is doen!

Omdat ondernemen vooral doen is heeft ZZP Kickstart workshops ontwikkeld die een goede theoretische achtergrond vertalen in actie. Doen (of ondernemen) is voor veel mensen beangstigend. Je loopt risico dat iets mis gaat, dat het anders loopt dan je gepland hebt, dat je tijd of geld verliest.
Elke ondernemer die je spreekt kun je vragen naar de fouten die hij gemaakt heeft. Bij geen enkele groep mensen zal men zo trots zijn op de fouten die gemaakt zijn als bij ondernemers. Want van fouten hebben ze geleerd, zijn ze beter geworden en verder gekomen! Ze hebben gedaan en ervaring gewonnen.
In de workshops van ZZP Kickstart gaan deelnemers aan de slag om kritisch naar hun onderneming, hun producten en naar mensen te kijken. Ze gaan op zoek naar nieuwe invalshoeken. Ze worden uitgedaagd om te veranderen, nieuwe ideeën te verkennen, te ondernemen, te doen!

workshop
workshop

Cursussen


Cursussen zijn trajecten die langer lopen dan één enkele workshop of training. Wilt u, uw hogeschoolstudenten op een inspirerende manier kennis laten maken met het zzp-schap. Wilt u, uw personeel voorlichting geven over starten als zelfstandig ondernemer omdat u gaat reorganiseren of wilt u ondernemerschap elders in uw netwerk stimuleren. In een aantal cursussen laat ZZP Kickstart deelnemers kennis maken met een carrière als zzp’er. De inhoud van de cursussen wordt afgestemd op uw wensen.

Willem Elsschot ~ Een minuut goed nadenken scheelt een uur werken 

Ondernemen is vooral doen, toch is het fijn als je goed voorbereid aan de slag gaat met je plannen.
Om te zorgen dat je beslagen ten ijs komt heeft ZZP Kickstart cursussen ontwikkeld die een goede theoretische achtergrond vertalen in actie. Cursussen zijn erop gericht om van een strategisch plan naar een goede concrete operationele oplossing te werken.In de cursussen van ZZP Kickstart gaan deelnemers aan de slag om kritisch naar ondernemingen, producten en mensen te kijken. Om nieuwe invalshoeken te gebruiken. Ze worden uitgedaagd om te veranderen, nieuwe ideeën te verkennen, te ondernemen, en te denken voordat ze gaan doen!

construction-work-carpenter-tools
Cursus

Contact


Bent u geïnteresseerd een lezing, workshop of cursus op maat van ZZP Kickstart vult u dan onderstaand contactformulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Om in contact te komen zijn de velden met een sterretje * verplicht. We sturen automatisch een reply mail, het verzoek deze te markeren als veilig indien de reply mail in uw spambox terecht komt.