FAQ

Trainingen

Ik heb een bedrijf met personeel, is het mogelijk om op maat gemaakte trainingen in huis te halen?
Uiteraard is dit mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Ik werk voor mezelf onder mijn eigen naam, heb ik dan iets aan de trainingen?
Jazeker, daar zijn de trainingen juist voor ontwikkeld! De filosofie van ZZP Kickstart is dat de zzp’er zich meer als ondernemer mag gaan zien. Veel zzp’ers mogen in onze ogen bewuster bezig zijn met de ontwikkeling en toekomst van hun bedrijf.

Waar loop ik mee naar buiten als ik een training gevolgd heb?
Tijdens de training ga je altijd aan de slag met je eigen bedrijf. Je loopt dus aan het einde van de dag naar buiten met de inhoud van de training toegepast op jouw bedrijf. Volg je een cursus online marketing, dan loop je naar buiten met een marketingplan. Volg je een cursus verkopen dan loop je naar buiten met een verkoopplan voor jouw onderneming.

Wat moet ik meenemen naar een training?
Dat is per training anders. Voor aanvang van de training ontvang je een mail van je trainer waarin staat wat je voor die specifieke training moet meenemen.

Is er lunch?
De lunch wordt verzorgd en vind plaats op of in de buurt van de trainingslocatie.

Coaching

Ik heb een specifiek probleem wat niet genoemd staat bij de coachingstrajecten, biedt ZZP Kickstart hier ook iets voor aan?
Jazeker, wij zijn gewend aan maatwerk. Elke zelfstandige is anders en heeft een andere hulpvraag. Wij helpen je graag vooruit. Mocht het zo zijn dat we niet vooruit kunnen met je hulpvraag dan verwijzen we je graag door.

Moet ik doen wat de coach zegt?
Nee, de coach is er voor advies. De coach deelt graag ervaring en kennis met je, maar jij blijft de baas van je bedrijf. Jij beslist dus over alles wat je wel en niet gaat doen.

Samenwerken

Ik wil graag samenwerken met ZZP Kickstart.
Biedt je trainingen aan in een specifiek vakgebied, of help je ook graag ondernemers vooruit. De deur staat altijd open voor samenwerkingen. Neem contact met ons op en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Blog

Ik wil graag iets posten op het blog van ZZP Kickstart
Hier staan we voor open, neem even contact met ons op.