Effectiever ondernemen als ZZP’er!

ZZP-Kickstart helpt je om productiever te werken, minder tijd, geld en energie te verspillen en je doelgroep eenvoudiger en beter te bereiken. ZZP-Kickstart is gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers op het gebied van marketing en administratie.
ZZP-Kickstart helpt je met het maken van een strategisch marketingplan, het duidelijk overbrengen van de toegevoegde waarde naar de klant, het optimaal benutten van je resources, het opkrikken van je sales, het in kaart brengen van je markt, en het opzetten van een goede administratie.  Kortom alles wat een ZZP-er nodig heeft!

Als zzp’er ben je eigen baas maar ook eigen medewerker. Er zijn veel dingen die op je af komen zoals het doen van de administratie en btw aangifte. Terwijl de meeste zzp’ers liever doen waar ze goed in zijn, of dit nu grafisch ontwerpen, tegelzetten, theatermaken of websites bouwen is. ZZP-Kickstart helpt je met de randzaken die bij het zzp-schap komen. Want wie de randvoorwaarden van een eigen onderneming goed onder controle heeft kan op eigen voorwaarden werken en een betere prestatie leveren. De zzp’er die het zzp-schap als ondernemerschap beschouwt, verdient meer en heeft meer plezier in werken. ZZP-Kickstart helpt je hierbij met online cursussen speciaal ontwikkeld voor zzp’ers. Je kunt ook een consult aanvragen om met een professional te kijken naar je bedrijfsstrategie en toekomstplannen. ZZP-Kickstart helpt met je administratie. Het zzp-schap heeft veel te bieden als je er het maximale uit haalt.
Ook geeft ZZP-Kickstart workshops en lezingen om zzp’ers (in spe) te helpen met hun onderneming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *