Resultaten voor zzp tankpas

Zakelijke mobiliteit voor ZZP en MKB ANWB voor de Zaak.
We spraken Alex Korner, een wegenwacht uit Pijnacker. Pechhulp voor MKB Nederland. Het afgelopen jaar rukte de Wegenwacht binnen Nederland bijna 29 duizend keer uit voor mkbers en zzpers. Rijden jouw medewerkers al MONO? Flexibel reizen voor medewerkers bij het MKB.
Alle mobiliteit op één platform MultiTankcard. close. login. phone. icon-mail. piggy-bank. team. tandwiel. settings. succes. icon-arrow. icon-twitter. icon-facebook. alert. icon-acceptatie. icon-taxi. icon-wasstraat. icon-parking. icon-plug. icon-trein. i
Eén platform dat alle mobiliteit faciliteert: tanken, elektrisch laden, parkeren, autowassen, autovloeistoffen, OV, pechhulp en taxi. Met al het gebruik en alle kosten op één maandelijks overzicht. Tankstations en laadpunten in NL. Kies zelf uw vervoermiddel. Voor werkgever en werknemer. Gebruik en kosten op een rij. Aangesloten tankstations in Europa. Aangesloten tankstations in Europa. Wat anderen over ons zeggen. Prettig bedrijf met uitstekende support voor alle vragen. Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking! We werken al jaren succesvol en fijn samen aan het leveren van e-Mobility diensten voor onze gezamenlijke klanten. Productdeveloper bij Eneco eMobility. Samen met MultiTankcard kunnen wij onze klanten van relevante data voorzien, waar zij direct ook echt iets mee kunnen. Key Account Manager. MultiTankcard is een belangrijke schakel om onze mobiliteitsdiensten steeds verder uit te breiden. Thomas van Kessel. Directeur Broekhuis Lease. MoveMove is de tankpas voor ZZP MKB powered by MultiTankcard. Check de website en vraag direct je tankpas aan! Check de website Check de website Check de website. Werken bij MTc.
Tankpas Aanvragen? Vergelijk en vind de Goedkoopste voor ZZP/MKB.
Op deze vergelijkingssite kun je eenvoudig en snel tal van tankpassen vergelijken en op basis van jouw situatie laten uitzoeken welke tankpas of tankkaart het beste bij jouw onderneming past. Je vult enkele gegevens in en binnen de kortste keren zie je welke brandstofpas het goedkoopste en voordeligste is. Zo ben je er altijd zeker van dat je de beste zakelijke tankpas gebruikt. Wat zijn tankpassen. Voordat je een tankpas gaat aanvragen wil je natuurlijk wel eerst weten wat nu precies is.
Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell Fleet Solutions Shell Nederland.
Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Bekijk Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Bekijk Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Shell Card aanvragen. Voordelen van de Shell Card. Vraag een gesprek aan. Shell Fleet Hub. Zakelijk CO-neutraal rijden.
Zakelijke tankpas voor zzp'ers' Voor en nadelen ZZPstart.nl.
Klaar voor de ZZP start! Business Model Canvas. Kamer van Koophandel KvK. Veranderingen voor zzpers in 2020. Excel sheet voor boekhouden. Flexwerkplekken en coworking spaces. LinkedIn als netwerktool. Business Model Canvas. Kamer van Koophandel KvK. Veranderingen voor zzpers in 2020. Excel sheet voor boekhouden. Flexwerkplekken en coworking spaces. LinkedIn als netwerktool. Starters PDF is een leidraad voor beginnende zzp-ers. Home Zakelijke Tankpas.
De voordeligste tankpas en mobiliteitskaart van Nederland XXImo.
Alle transacties maandelijks op één factuur voor 100% btw-teruggave. De XXImo Mobility Card is de voordeligste zakelijke tankpas van Nederland waarmee u en uw medewerkers kunnen tanken bij 83% van alle Nederlandse tankstations. Alle tankbeurten van alle medewerkers staan met eventuele andere mobiliteitsuitgaves op één BTW-factuur.
ZZP MKB tankpas Travelcard.
Direct online aanvragen. Nu tijdelijk met 25% korting. Lees meer over de inbegrepen mogelijkheden. De brandstofpas gebruiken om carwash af te rekenen. Met jouw personenauto kun je bij praktisch elke carwash locatie terecht. Je rekent gemakkelijk de wasbeurt af zonder bijkomende kosten. Gratis ruitenwisservloeistof en motorolie afnemen. Ruitenwisservloeistof en motorolie kunnen je jaarlijks enkele tientallen euros kosten. Laat deze daarom gratis en onbeperkt bijvullen met de tankpas MKB. Je kunt zonder afspraak terecht bij elke Kwik-Fit vestiging in Nederland. Ook defecte lampjes worden zonder kosten vervangen. m.u.v led xenon. Parkeren op straat via een app. Geld in de parkeermeter gooien is niet nodig. In de app van onze partner YellowBrick kun je onze MKB pas gemakkelijk toevoegen. De parkeerkosten komen samen met de brandstof op de factuur. Ook elektrisch laden. Rijd je elektrisch? Kies voor de upgrade voor laden en profiteer van een Europees netwerk met meer dan 100.000 laadpalen! Inclusief handige app. Met de Travelcard app zie je gemakkelijk alle mogelijkheden van de pas, transactie historie en een handige kaart met daarop alle locaties waar je de ZZP en MKB tankpas kunt gebruiken. Tankkaart zonder borg.
Kies uw tankpas en tank voordeliger Tankpassen-Vergelijken.
Hoe je met een tankpas kosten bespaart. Vergelijk tankpassen voor zakelijk gebruik. Hier vindt u een overzicht met beschikbare tankpassen. Wij helpen u de juiste tankpas voor uw bedrijf te vinden. Kies een categorie Geavanceerd filter. Waar tankt u. Tot en met 3. Meer dan 50. Hoeveelheid brandstof per jaar.
Tankpas ZZP en MKB Eigen Onderneming Starten.
Freelancers vraag en aanbod. Huisstijl en drukwerk. Kantoor aan huis ZZP-er. Kassasystemen winkel ZZP. Lean Start Up machine. Mininaal energielabel C vanaf 2023. Naamloze Vennootschap NV. Omzetbelasting BTW ZZP. Ondernemen als student. Onderneming starten buitenland. Opstellen algemene voorwaarden. Projectmanagementsoftware ZZP en MKB. Stappenplan: een eigen onderneming starten. Tankpas ZZP en MKB.
Total Card: dé tankpas voor zakelijk gebruik.
Total Card aanvragen. Kies de tankpas die bij je past. Tankpas voor zzper. Eenvoudig btw terugvragen, geen bonnen meer, veilig en makkelijk betalen én korting op brandstof. Ontdek meer over de tankpas voor zzpers. Tankpas voor mkb'er.' Beheer je wagenpark eenvoudig online.
Beste tankpas 2020 Tankpassen vergelijken aanvragen.
Q8, vooral bekend van de tankstations in Nederland, biedt ook een tankpas aan. Dit is de zogenaamde Q8 Liberty tankpas. Voordeel van deze pas is dat het mogelijk is om niet alleen in Nederland af te rekenen, maar ook bij 1500 tankstations in de gehele Benelux. In Nederland is het mogelijk met 7 brandstof merken af te rekenen. Dit zijn: Tango, Sakko, Q8, Avia, OK, Texaco en Esso. De pas is volledig gratis en er wordt geen borg berekend. Ook is er geen afnameverplichting. Verder biedt aanbieder Total ook een tankpas aan. Dit merk kennen we vooral van de benzinestations. Het gaat hier om een zogenaamde merkgebonden tankpas. Dit houdt in dat het alleen mogelijk is om bij tankstations van Total te tanken. Deze card heet de Total Card en biedt de mogelijkheid te tanken bij alle tankstations van Total in Europa. Iedereen die zakelijk wil tanken kan er gebruik van maken. De pas is niet alleen geschikt voor zzp en mkb, maar ook voor transporteurs.

Contacteer ons