Meer resultaten voor boost promotiewerk

Kom als student in actie voor het Rode Kruis en geef je CV een boost!
Er zijn allerlei mogelijkheden voor studenten. Promotiewerk doen op een festival. Voorlichting geven op scholen. Een benefietconcert organiseren. Het kan allemaal. Jij bepaalt zelf wat je doet en wanneer je in actie komt. Het doel is simpel. Samen met andere studenten help je kwetsbare mensen in nood. Werk aan je skills, bouw een internationaal netwerk op en geef je cv een flinke boost.
Vacature Promotiewerk/Sales Oss Werkzoeken.nl.
Beschrijving vacature Boost je skills en bankrekening als promotiemedewerker. Als je dan toch voor een baan gaat, kun je maar beter een uitdagende zoeken. En die vind je zat tussen de promotiewerk. Als promotiemedewerker bij ons word je namelijk elke dag weer uitgedaagd om zoveel mogelijk nieuwe donateurs te werven.
Overname Boost Shopper Marketing Promotiebureau Juice Promotions.
De werkzaamheden van Boost Shopper Marketing zijn nagenoeg naadloos overgenomen door Art of Activation. Ondanks de naamsverandering blijft het bedrijf gevestigd in Nieuwkuijk. Promotions is echter ook betrokken bij deze doorstart, want de veldmedewerkers van Art of Activation zijn opgenomen in het bestand van J.u.i.c.e. Dat betekent dat J.u.i.c.e. Promotions er niet alleen een zusje bij heeft binnen de MG Group, maar ook dat we veel nieuwe medewerkers hebben. Welkom in de familie! Voor meer informatie over de vernieuwde samenwerking tussen J.u.i.c.e. Promotions en Art of Activation: neem contact op met Miguel Groeneveld. Deze blog delen via.: Spa Bruisend: met een vleu. WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN? NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP. Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen! Blijf op de hoogte van J.u.i.c.e. Schrijf je hier in. INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF. Call us 31 020 581 30 70. 2019 Juice Promotions Terms Conditions Privacy Cookies Sitemap. 45/5, stars based on 14 Google reviews. KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK.
Goed verdienen met promotiewerk in Brabant en Limburg.
Klantenservice medewerker sales in Heerlen. Word parttime promotor en geef je skills en portemonnee een boost! Goed verdienen met promotiewerk in Brabant en Limburg. Ben jij op zoek naar een leuke promotie klus op 20 of 21 juli? Vind je het leuk om producten te promoten?
Vacature Promotiewerk Locaties bij Promotion Partners in Amsterdam NationaleVacaturebank.nl.
50 dagen geleden Functieomschrijving. Promotiewerk voor mooie A-merken. Op drukke locaties werken in heel Nederland. Veel afwisseling en leuke collega promoters. Als promotiebureau zetten wij promotiedames en heren in voor activaties van A-merken, zoals KPN, Car2Go, Bacardi en Volvo wanneer zij hun producten een boost willen geven.
promotiewerk vacatures in Oss 0 actuele jobs Jobsora.
Maak een job alert aan voor promotiewerk, Oss. Niets gevonden voor je verzoek. Ontvang meldingen over vacatures voor de zoekopdracht promotiewerk, Oss. Ontvang meldingen over vacatures voor de zoekopdracht promotiewerk, Oss. Abonneren op deze job search. Copyright 2020, JSE Global Solutions LLC.
Vacatures Promotiewerk in S Hertogenbosch Vacat.
Gepubliceerd op 23-09-2020 Commercieel / Verkoop / Inkoop Promotiewerk / Hostess Commercieel medewerker Promotiemedewerker Parttime overdag Avondwerk Weekendwerk MBO HBO Universiteit Ook mogelijk zonder cv 16 dagen geleden PART_TIME Preview Opslaan. Vacatures gerelateerd aan promotiewerk in s Hertogenbosch. telfort promotiewerk leukste.
Monster. Wordmark/Employer/MonsterBoard.
promotiewerk als promotor werk je samen met een groep studenten op verschillende locaties in nederland. jouw hoofddoel is het werven van bijvoorbeeld donateurs of klanten voor een opdrachtgever. naast heel veel gezelligheid is deze bijbaan ook een boost voor je skills.
Werken bij Boost Group AG: Reviews van medewerkers Indeed.nl.
Het draait erom dat de klant en Boost tevreden is over de aktie. De job als regiomanager is een dynamische, zelfstandige baan, waarin ik mijn leidinggevende capaciteiten tot zijn recht kan laten komen. Was deze review waardevol? Demonstratrice voormalige medewerker Waalwijk 27 januari 2016. Ik heb door heel Nederland in diverse supermarkten producten gedemonstreerd. Dit was heel leuk om te doen. Goed afspraken kunnen maken en vergoedingen. Was deze review waardevol? Ja Nee 3. Parttime kantoor en promotiemedewerker voormalige medewerker Nieuwkuijk, NB 22 september 2015. Jong en dynamisch team waar hard werken en plezier centraal stond. Was deze review waardevol? Promotiewerk voor diverse producten in Noord-Holland.
Promotiewerk in lichtstad Eindhoven WorkingRebelZ.
Mocht je het antwoord niet weten Promotiewerk in Eindhoven is de beste keuze! Deze bijbaan voor tijdens je studie gaat jou niet alleen een C.V. boost opleveren, maar nog veel meer! Jij brengt Eindhoven de gekste op een positieve tot leven in de uitvoer van deze studentenvacature.
Promotiewerk vacatures Promotion Partners.
Veel afwisseling en leuke collega promoters. Als promotiebureau zetten wij promotiedames en heren in voor activaties van A-merken, zoals KPN, Car2Go, Bacardi en Volvo wanneer zij hun producten een boost willen geven. Jij wordt het visitekaartje van het merk! Als promotiemedewerker ga je op pad met een promotieteam voor acties zoals flyeren, sampling, demonstraties en ludieke marketing acties. Promotiewerk is een flexibele bijbaan waarbij je zelf aan kunt geven wanneer je wilt werken!

Contacteer ons